دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ |۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 4, 2024
تصاویر/محفل انس با قرآن کریم در مسجد جامع سنندج

حوزه/ پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاد دانشگاهی تهران سلسله کارگاه‌های مجازی روش‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم را برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، به‌ منظور ارتقای مهارت‌های علمی و حرفه‌ای پژوهشگران در انجام تحقیقات و پژوهش‌های کاربردی، پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاد دانشگاهی تهران در نظر دارد دوره جدید کارگاه‌های خود را در خصوص روش شناسی مطالعات میان رشته‌ای، به پژوهشگران، طلاب، فارغ التحصیلان مقاطع ارشد و دکتری علوم دینی و قرآنی اختصاص دهد.

این دوره از ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ آغاز و تا اواسط مرداد ادامه خواهد داشت و برای امکان بهره‌مندی عموم علاقمندان، به‌ صورت برخط برگزار خواهد شد.

«الزامات و بایسته‌های مسأله‌ محوری در انجام پژوهش‌های قرآنی و روایی»، موضوع نخستین کارگاه مجازی است که با تدریس دکتر «قاسم درزی» استادیار دانشگاه شهید بهشتی روز سه‌شنبه ۲۴ خرداد از ساعت ۱۳ تا ۱۷ به‌ مدت ۶ ساعت برگزار خواهد شد.

«رویکرد تحلیلی منطقی در تحلیل داده‌های معناشناسی»، دومین کارگاه با تدریس دکتر «احد فرامرز قراملکی»، استاد دانشگاه تهران می‌باشد که روز یکشنبه ۵ تیرماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ به‌ مدت ۴ ساعت به‌ صورت مجازی(آنلاین) برگزار می‌شود.

سومین کارگاه مجازی با عنوان «روش تحلیل محتوا در فهم متون دینی، تکنیک‌ها و چالش‌ها» نیز با تدریس دکتر «حسن بشیر»، استاد دانشگاه امام صادق(ع)، روزهای سه‌شنبه از ۷ تیر از ساعت ۱۵ تا ۱۷ به‌ مدت ۸ ساعت به‌ صورت آنلاین(برخط) تدریس خواهد شد.

کارگاه «روش‌شناسی، مقیاس‌ سازی و سنجش‌ پذیری مفاهیم قرآنی»، به عنوان چهارمین کارگاه با تدریس دکتر «مسعود آذربایجانی»، استاد پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روزهای یکشنبه از ۲۶ تیرماه از ساعت ۱۳ تا ۱۷ به‌ مدت ۶ ساعت به‌ صورت مجازی برگزار می‌شود.

پنجمین و آخرین کارگاه در این دوره نیز با موضوع «آموزش کاربردی نرم‌افزار تحلیل داده‌های کیفی MAXQDA با تمرکز بر داده‌های قرآنی» با تدریس دکتر «سمیه مردانی»، مدرس دانشگاه فردوسی مشهد روزهای یکشنبه از ۲۶ تیرماه از ساعت ۱۳ تا ۱۵ به‌ مدت ۶ ساعت به‌ صورت برخط برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت شرکت در سلسله کارگاه‌های مجازی روش‌شناسی مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن‌کریم می‌توانند جهت ثبت‌نام و اطلاعات تکمیلی به سایت icds.acecr.ac.ir مراجعه و یا با شماره ۶۶۹۷۷۸۰۰-۰۲۱ داخلی‌های ۲۰۲ و ۲۱۱ تماس بگیرند.

همچنین برای شرکت‌کنندگان گروهی و یا افرادی که در همه کارگاه‌ها حضور داشته باشند تخفیف در نظر گرفته و به آن‌ها گواهی‌نامه معتبر آموزشی، پژوهشی اعطا خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha